perjantai 13. tammikuuta 2012

13.1.2012 Myräkkäpäivä

Päätettiin pelata upporikasta & rutiköyhää ja mennä Blacksögrundettiin aamu puolikymmeneksi. Paikalle rantaan saapuessamme pohjoistuuli puhalsi jo varmaan lähempänä 20 m/s. Näkyvyys kuitenkin suhteellisen hyvä.

Tällainen oli tilanne aamulla Blacksögrundetin rannassa.

Puolentoista tunnin staijin jälkeen käteen ei jäänyt oikein mitään. Paikallisena 65 isokoskeloa, 10 kyhmyjoutsenta, pari telkkää  ja parikymmentä kalalokkia.
Nuori (2kv) Merikotka matkasi etelään, 1 ad yksilö paikallisena. 8 harmaalokkia ja 10 merilokkia matkasivat niinikään etelään. Ei rareja, ei vuodareita. Vähän ennen puoltapäivää alkoi myräkkä. 

Näkyvyys myräkän alkaessa.

Näkyvyyden loppuessa päätettiin siirtyä sisämaahan, joten käännettiin keula kohti Korsnäsiä ja Hinjärvjoen patoa. Optimistisena toivomuslistalla oli Koskikaraa ja kuningaskalastajaa.

Hinjärvenjoki (Hinjärvån) kaikessa komeudessaan.

Paikat olivat kunnossa Hinjärvellä, mutta silti se ei tuottanut tällä kertaa mitään. Kirous jatkuu...

Sitkeinä äijinä päätettiin jatkaa vielä Bergön saareen koska näytti että siellä olisi voinut olla kirkasta. Oltiin taas väärässä! Myräkkä oli löytänyt Bergööseenkin. Käteen ei jäänyt sieltäkään mitään, lossiväyläkin ammotti tyhjyyttään. Ei linnun lintua! Onhan paikalla ollut joskus Grönlanninlokki ja joku huhtikuu siinä on vieraillut Riuttatiirakin...

Bergön lossi + väylä.


Vuodarit edelleen vaatimattomat 45.


-Rolli-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti